Jdi na obsah Jdi na menu

Nejlepší dovolená v Chorvatsku 2014

Pojeďte si zacvičit, odpočinout si, popovídat, opálit a zahájit léto :)

Nejlepší aktivní dovolená v Chorvatsku 2014

20.6.-29.6.2014, neuvěřitelná cena 6090 Kč

MÁME PLNO :) TAK ZASE PŘÍŠTĚ

NEJLEPŠÍ AKTIVNÍ DOVOLENÁ V CHORVATSKU !!!

20. 6. 2014 - 29. 6. 2014

6090 Kč

POWERJOGA, JOGA, GYMSTICK, BŘIŠNÍ TANCE, PILATES, BODY STYLING

Zátoka Mala LUKA

se nachází asi 3 km za městečkem Omiš - v srdci Omišské riviéry, v jižní části Jadranského pobřeží a nedaleko od Makarské riviéry. Na první pohled osloví svoji krásou malebných přírodních zákoutí, borových hájů, kontrastu azurově modrého moře a pohoří. V letovisku najdete krásné oblázkové pláže, přecházející v písek, kouzelná malá zákoutí a plážičky s kombinací skalisek, písku a oblázků. Pro Vaši spokojenou dovolenou v Chorvatsku je zde klidnější odpočinkové místo. Živý denní i noční život nabízí přilehlé město Omiš s množstvím restaurací a obchodů.

Poloha

Vila Adria Sun je umístěna na překrásném pobřežním výběžku v borovém háji ve vzdálenosti 20 metrů od moře a 150 metrů pod silnicí, což zaručuje naprostý klid i soukromí! Okolí je velmi řídce osídleno, takže zdejší pláže nejsou přeplněné ani v hlavní sezóně. Nejbližší obchody a restaurace najdete v sousedním Staniči, které je vzdáleno asi 15. minut chůze.

Ubytování:

Apartmány na vile Adria Sun jsou dvoulůžkové, velmi komfortně vybavené. Každý z nich má samostatnou ložnici, vlastní sociální zařízení a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňské linky jsou dostatečně veliké, stejně jako lednice, většinou i s mrazákem. Vybavení kuchyně je dostačující pro běžné vaření, včetně rychlovarných konvic.
Všechny apartmány mají balkon s úplným nebo částečným výhledem na moře, všechny jsou také vybaveny TV + satelitem s českými a slovenskými programy a klimatizací+wifi.

Společenská místnost v přízemí a venkovní terasa na posezení a grilování.

Pláže

přímo pod vilou Adria Sun je menší betonové molo, které využívají naši hosté k rychlé ranní či večerní koupeli, ve vzdálenosti 40 metrů je k dispozici menší oblázková pláž. Pokud budete pokračovat dále, přijdete po 10-ti minutách chůze do malebné zátoky Mala Luka (budete přitom míjet několik menších přírodních pláží), kde je větší oblázková až písčitá pláž. Pokud byste se vydali opačným směrem, přijdete po 15-ti minutách na největší pláž v okolí - Staniči.

 

Cena zahrnuje: 7x ubytování, autokarovou dopravu z Brna, používání klimatizace a wifi, spotřebu elektrické energie a vody, zákonné pojištění CK, závěrečný úklid, služby delegáta, pobytová taxa, cvičení 2 krát denně

Cena nezahrnuje: stravu, cestovní pojištění

Slevy: vlastní doprava -2200 Kč

     

Omezený počet míst, prosím závaznou rezervaci a zálohu 2000 Kč do 20.12.2013

 

Těším se, jak si letošní dovolenku opět užijeme 

Eliška

 

 

Portrét

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Kontakt

Eliška Reková

+420 723 578 965

eliska.rekova@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 280871
Měsíc: 1126
Den: 91