Jdi na obsah Jdi na menu

WORKSHOP se Suryí Lucií Aujeskou

Joga v toku života a pro ženy, 5. 10. 2014, 9-12 hod

Superfood, 5.10.2014, 13-16 hod

Nezapomenutelný workshop, o který nesmíte přijít!

 

NEZAPOMENUTELNÝ WORKSHOP

Jóga v toku života a pro ženy

 

2013----cynthia-sciberras-10.jpg 

Kdy:   5.10. 2014, 9-12 hod  JOGA V TOKU ŽIVOTA A PRO ŽENY

Místo: Green Fitness, Řezáčova 5, Brno- Komín

Cena: 390 Kč/3 hodiny  (450 Kč)

Kdy:   5.10. 2014, 13--16 hod  SUPERFOOD

Místo: Vitalvibe, Marie Steyskalové

Cena: 490 Kč/3 hodiny  (790 Kč)

V ceně je hlavní jídlo /oběd, smoothy, dezert a ochutnávka superfood.

Rezervace nutná na: eliska.rekova@seznam.cz

 

 

Motto: Probuzení vnitřní krásy, síly, lásky uvnitř každé  ženy. Prostřednictvím jednoduchým technik a práce s vlastním tělem, dechem a přirozeným stravovaním.

3 hodinový workshop s praktickou I teoretickou částí  zaměřenou speciálně pro ženy

Budeme se věnovat oblasti pánve, pánevního dna, kyčlí, hrudníku , zpevňování zad a posilování nohou. Vysvětlení principu jogové praxe, jednotlivých pozic se zapojením dechu a koncentrace.

Byliny a superpotraviny pro ženy. Jak se stravovat abych měla dostatek energie na rodinu, práci a svoje záliby. Co jíst na krásnou pleť a vyrovnanou hladinu hormonů.

Uvidíte a uchutnáte zajímavé recepty jak pro zdravou a energií nabíjející snídani, tak I na oběd či večeři. Naučím Vás jak si udělat superfood smoothy a I sladkou dobrotu, kterou si můžete vychutnat s pocitem, že I po ní zhubnete

 

 

 

Lektorka: Surya Lucie Aujeská

Zakladatelka projektu Yourelife, lektorka, koučka, terapeut, učitelka jógy a spolumajitelka firmy Vitalvibe.  Lucie studovala s mnoha skvělými jogíny jako jsou Simon Brog Olivier, Emil Wendel, Anthony Prem Carlisi, Daniel Aaron a s mnoha dalšími.Dokončila kurz na učitele jógy s Radiantly Alive a účastnila se mnoha lekcí v rámci stejného kurzu po více než 2,5 roku, kdy pracovala jako rawfood chef během těchto kurzů. Měla příležitost se účastnit lekcí o výživě přednášené Dr. Gabriel Cousense, M.D., M.D.(H), D.D. 

Své zkušenosti a znalosti o přípravě gurmánské RAW stravy získávala od skvělých šéfkuchařů jako jsou Sayuri Tanaka, Elaina Love, Simone Power and Matt Samuelson. Lucie absolvovala kurz tradiční Thajské masáže v Thajsku, kurz aromaterapeutické masáže a kurz hluboké masáže v Perthu s úžasnou Gay Richers. Absolvovala také kurz terapie s Brendon Bay zvaná jako Cesta a sama si vyzkoušela velké množství dalších léčebných technik.

Milníkem pro ni bylo absolvování kurzu Holografic kinetik se Steve Richardsonem, který je založen na prastaré znalosti Aborginů.

 

Ráda inspiruji, motivuji a sdílím. Jsem plně zavázána nám asistovat při procesu transformace a vytvořit pro to prostor, který je potřebný abychom poznali a prožili samy sebe, cítili sílu našeho ducha a vnímali náš potenciál….Jaký by to bylo vědět, že vše je možné a že kouzelný proutek mám ve svých rukách?

 

 

Portrét

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Kontakt

Eliška Reková

+420 723 578 965

eliska.rekova@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 280895
Měsíc: 1133
Den: 76